Toto je archivní kopie zrušeného webu www.katolicka-dekadence.cz
Katolická dekadence
Katolická dekadence

Katolická dekadence

“Tradiční” žebrací akce je opět zde!

Milí přátelé, rok s rokem se sešel, nějak to hrozně letí, zase se blíží srpen a s ním příchod faktury na 3000 od našeho hostingu. A jako minulý rok opět prosím o příspěvky. Minulý rok to dopadlo velmi dobře, vcelku brzo se od pár lidí sešly 2 tisíce, zbytek jsme doplatily já a Jana. Lidem, kteří přispěli jsme poslaly knižní odměny (doufám, že každému kniha dorazila!!). Byla bych Vám velmi vděčná, kdyby se i tenhle rok podařilo takhle sebrat peníze. Já stále ještě nic nevydělávám, tedy vydělávám své tradiční 4 tisíce měsíčně, občas i 5, ale větší platby z toho neutáhnu. A Jana je na tom momentálně ještě hůř než já. Ale jelikož jsem se dostala do doktorandskýho studia na FF UK, kde už budu mít stipendium, tak příští rok, dá-li Bůh, už stránky zaplatím sama! Tak prosím, stačí třeba i jen 50 korun, pomůže každá částka. Tento rok nemůžeme bohužel slíbit za odměnu knihu pro každého, ale těm, kdo dají např. 300 či více, možná budeme moci poslat nově vydanou knihu Magor dětem s ilustracemi Marty Jirousové (velmi pěkný počin od nakl. Torst).
A tento rok se u mě dostavila taková bída (navíc jsem byla na festivalu u Skaláka okradená o 2 tisíce…), že sama stránky v žádném případě nezaplatím a oni nám je vypnou… A od nikoho si nemůžu půjčit, v mém okolí jsou pořád jen samí chudí lidé :)
Své příspěvky posílejte prosím na můj účet 158918276/0300. Omlouvám se, že se musím uchylovat k této žebrací formě :-) Ale KD bude určitě pokračovat, mám už i další články a fotky v záloze.
Jako minulý rok mi kdyžtak napište na email frantiska.j@centrum.cz, pokud něco pošlete, abych měla přehled a mohla včas vyhlásit, že je vybráno! Tím pádem taky ani korunu nezpronevěřím, protože to stopnu ihned, jak tam budou např. 2000. Já sama můžu dát tak 500 asi a Jana snad taky sežene pár stovek. Pod tímhle příspěvkem budu v komentářích informovat, jak se to vyvíjí. (Doufám, že ona ekonomická krize není tak hluboká, že by se to nepovedlo!)

S pozdravem všem, s velkým díkem předem a přáním Božího požehnání

Františka Jirousová za Katolickou dekadenci

Počet komentářů: 7

  1. Františka napsal(a):

    Tak prvních 500 je slíbeno. Tím se potřebná suma zajisté zkracuje o velmi podstatnou částku :-)

  2. Františka napsal(a):

    Je slíbeno dalších 150 Kč. Díky L.!

  3. Františka napsal(a):

    Snad se to v dobré obrací. Pan V. poslal 1000 kč (srdečně díky!!!), čímž pádem máme 1650. Ale co nevidět přijde faktura (naštěstí splatnost je myslím v polovině září). Prosím, ještě se někdo vzchopte, ať jsou to aspoň ty 2 tácy. Já jsem chtěla stránky skutečně zrušit, jestli se to nevybere. A možná budu muset. (To je ale pěkné vydírání…) A články budou! Jen je sem nechci teď dávat, kdyby nám stránky vypnuli, že.

  4. Františka napsal(a):

    Tak faktura už přišla. Splatnost je do 28. 8., dříve než jsme čekali…

  5. jaroslav kadlec napsal(a):

    Přeji hezký den, posláno 600,- Kč na provoz:-)

  6. Františka napsal(a):

    Moc díky!
    Už to vypadá nadějně, dohromady máme vybráno 2250, jak jsem teď počítala. Na účtu mám přesně tolik :-) V peněžence 20 kč… Na faktuře je 2700. Kdybyste ještě někdo na poslední chvíli něco poslal, budu velmi ráda, ale nejpozději ve středu to chci odeslat a mám slíbeno od pana V., že to kdyžtak doplatí. Takže se budu už spoléhat spíše na něho. A všem srdečně díky!!! Opět, jako minulý rok jsem příjemně překvapana, jak rychle to šlo. A příští rok se už, dá-li Bůh nebude nic podobného opakovat. Každopádně všichni, kdo jste přispěli, zajisté máte v nebi svou odměnu :-) A pro mě je tohle všechno zase závazek do dalšího roku, že stránky pokračovat musí a také budou. Deo gratias!

  7. Františka napsal(a):

    Tak už je to fest hotovo. Maftík, náš největší sponzor, vyřešil zbytek. Finanční krizi zmar! Katolické dekadenci zdar!

Napiště komentář