Toto je archivní kopie zrušeného webu www.katolicka-dekadence.cz
Katolická dekadence
Katolická dekadence

Katolická dekadence

K redakčnímu systému

Nevím, jestli si všichni návštěvníci stránek uvědomili možnost registrace do našeho redakčního systému! Pro jistotu to tady rozepíšu, páč to velmi zkvalitní diskusi a sledování novinek. V levém sloupci na hlavní stránce KD je odkaz “LOG IN”. Když na něj ťuknete, objeví se přihlašovací formulář WordPressu, ve kterém si zvolíte svoji přezdívku a napíšete email, na který vám pak bude zasláno heslo. Tím pádem, když budete chtít vědět, jestli se někde na stránkách neobjevil příspěvek k diskusi, či nové věci, jednoduše se přihlásíte do systému a hned se ukáže, co je kde nového. No… popisuju to jako blázen, ale zkušte to. Je to dobré hlavně kvůli komentářům. Hned se zobrazí, co kdo kdy komentoval.

Z dob, kdy nám na stránky chodilo každý den milion spamů, jsou tam také přihlášení uživatelé, kteří jsou očividně neexistující, takže bych to chtěla všechno promazat. Abych tím pádem náhodou nesmazala i někoho, kdo je vskutku “jsoucí” :-)

Jinak aktualizace nové se již připravují a je jich kupodivu docela dost, stránky teď fungují nějak lépe. A co bych vám tak ještě řekla… nic mě nenapadá. Tak zkušte, prosím to přihlášení, samotnou by mě zajímalo, jak to dopadne.

Jinak doufám, že v těchto krásných mlhavých časech všichni poctivě navštěvujeme hřibitovy, jak nám to jen možnosti dovolují. Například v Praze je to dosti tristní, protože jak se obávám, hřbitovy se zavírají tak v 5 nebo v 6 a to není ještě tma. Ale na vesnicích, kde zůstávají přístupné po celou noc – to je jiná. V předvečer slavnosti Všech svatých jsem se vypravila na hřbitov s Janou (snad víte, že to jediný další člen KD, kromě mě – ostatně noví členové se asi budou co nevidět přijímat), zahrála jsem všem svatým a všem zemřelým na panovu flétnu. Jana rozsvítila svíčky na zapomenutých hrobech.

Nu, tento příspěvek bude co nevidět smazán, neboť nemá žádnou hodnotu - ale to přihlašování výše zmíněné je skutečně důležité.

Františka. J.

Napiště komentář